Geboortekaarten

voorbeelden geboortekaartjesVoor alle nuttige drukwerk bij de geboorte: gaande van de geboortekaarten tot doopsuikerdoosjes plus naamlabels, doopsuikerkaartjes tot zelfs gepersonaliseerde enveloppen zodat u ze niet meer hoeft te schrijven alsook zelfklevers en wikkels en nog zo veel meer.

Geboortekaartjes drukken

Dukkerij Alfabet in Gent beschikt over een jarenlange ervaring met het ontwerpen en drukken van geboortekaartjes. Zowel wanneer U een bepaald ontwerp uit een collectie verkiest, wanneer u een eigen ontwerp of concept (verder) uitgewerkt wil zien of wanneer U wenst dat Drukkerij Alfabet de volledige opmaak verzorgt, kunnen wij aan uw wensen voldoen met steeds een zeer snelle verwerking. We zorgen ervoor dat het maken van de geboortekaartjes volledig gebeurt volgens de wens van u als klant en binnen ieders budget.
Vooraleer we overgaan tot het drukken van de geboortekaartjes kan U een proefdruk op voorhand zien ter controle van tekst, kleuren en lay-out. Vertalingen, stijlvolle fotografie en mooie tekeningen volgens verschillende genres behoren ook tot de mogelijkheden

Uitgebreide service

Drukkerij Alfabet voorziet een ruime keuze aan voorgedrukte kaarten, aan mooie karton met aangepaste enveloppen en een uitgebreid gamma afwerkingstechnieken waarbij we zelfs gepersonaliseerde adresetiketten kunnen printen in de stijl van de geboortekaarten. Ook verzorgen wij, indien gewenst, de verzending van de geboortekaartjes naar het postkantoor of bezorgen wij de net gedrukte geboortekaartjes in de kraamklinieken van alle Gentse ziekenhuizen of via expresskoerier in de rest van het land, zodat U zich voor de levering ervan geen zorgen hoeft te maken bij de hectische momenten direct na de geboorte.

We beschikken ook over een ruime ervaring met kaartjes voor meerlingen en adoptiekaartjes plus de geschikte teksten ervoor.

We kunnen u eveneens bijstaan voor een vlotte formulering van de teksten met zelfs de mogelijkheid van vertalingen.

Alles voor uw geboortedrukwerk

Verder kan u bij onze drukkerij terecht voor babyborrelkaartjes, doopsuikerkaartjes, affiches, stickertjes voor het doopsuiker, doosjes voor het doopsuiker, misboekjes voor de doopviering,...

Geboortekaartjes maken en drukken is dus echt wel onze specialiteit. Het goede nieuws voor u is dat we alles van uw geboortekaartje, van opmaak over drukken tot en met de verzorgde afwerking, intern kunnen verwerken zonder dat we hulp van andere firma's moeten inroepen. Wat dus de kwaliteit en zeker de leveringstermijn ten goede komt.

Onze medewerkers, die uiteraard over de nodige ervaring beschikken én zich regelmatig bijscholen, staan garant voor een vlotte verwerking van uw geboortekaarten. Natuurlijk begeleiden u graag bij uw prijsoffertes, het aanleveren van uw files, de keuze van het papier en de afwerking van uw geboortedrukwerk.Alvast proficiat!

Vanwege
Het team van drukkerij Alfabet.
Sint-Denijslaan 317 te 9000 Gent.

Kom gerust eens langs om zelf de mogelijkheden te ontdekken!

Waar geboortekaartjes printen?
Bij drukkerij alfabet in Gent natuurlijk ;-)