tekstopmaak en lay-outen

ontwerpen

Zakelijk, klassiek, modern of toch humoristisch? Indien u er niet aan uit geraakt of als u zelf al een concreet idee heeft maar niet weet hoe dit uit te werken kan u gerust op onze diensten beroep doen om dit professioneel in de juiste vorm te gieten. We beschikken over eigen ontwerpers met heel recente software om dit vlot uit te voeren. Gelieve dan eerst tot aan de drukkerij te komen om uw idee├źn en voorkeuren samen door te nemen.

Heeft u zelf iets ontworpen of zit u met een leuk idee voor een eigen kaart? Uiteraard kan u daarmee ook bij ons terecht. Van een aquarel, een tekening, een foto of een digitaal bestand maken wij voor u de mooiste drukwerken. We informeren u hier graag verder over.

Hoe gaan we te werk?

Er wordt eerst samen doorgenomen wat u wil, dan uitgewerkt zoals u het wenst en hiervan ontvangt u dan een drukproef (of verschillende indien nodig) op papier of per mail, zodat u een idee heeft van hoe uw drukwerk eruit zal zien.

Enveloppen

Men verwacht het niet altijd maar we kunnen u ook helpen met de omslagen in verschillende kleuren, afmetingen en diktes. Indien gewenst kunnen we deze zelfs op maat en perfect aangepast maken en ze ook bedrukken.