Opmaak en lay-out

Zakelijk, klassiek, modern of toch humoristisch? Indien u er niet aan uit geraakt of als u zelf al een concreet idee heeft maar niet weet hoe dit uit te werken kan u gerust op onze diensten beroep doen om dit professioneel in de juiste vorm te gieten. We beschikken over eigen ontwerpers met heel recente software om dit vlot uit te voeren. Gelieve dan eerst tot aan de drukkerij te komen om uw ideeën en voorkeuren samen door te nemen.

Heeft u zelf iets ontworpen of zit u met een leuk idee voor een eigen kaart? Uiteraard kan u daarmee ook bij ons terecht. Van een aquarel, een tekening, een foto of een digitaal bestand maken wij voor u de mooiste drukwerken. We informeren u hier graag verder over.

Hoe gaan we te werk?

We nemen samen door wat u wil, wat het vlotst gebeurt wanneer u langskomt tot in de drukkerij. Dan uitgewerkt zoals u het wenst en hiervan ontvangt u dan een drukproef (of verschillende indien nodig) op papier of per mail, zodat u een idee heeft van hoe uw drukwerk eruit zal zien.

We kunnen u ook helpen met de omslagen in verschillende kleuren, afmetingen en diktes. Indien gewenst kunnen we deze zelfs op maat en perfect aangepast maken en ze ook bedrukken.

Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid om uw enveloppen direct te bedrukken met de gegevens van uw bestemmeling: naam + adres + in één moeite ook een beeld die terugkomt op uw drukwerk.