trouwkaarten drukken

Drukkerij Alfabet in Gent heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het ontwerpen en drukken van originele trouwkaarten en trouwuitnodigingen. We beschikken over heel recente lay-outsoftware waardoor het ontwerp van de trouwkaarten volledig gebeurt naar wens van de klant en dit volgens ieders budget. Natuurlijk beschikken we ook over een modern machinepark met bekwaam personeel dat zich regelmatig bijschoolt om voor u de mooiste trouwkaarten te maken.

Zowel wanneer u een bepaald ontwerp uit de collectie kiest, wanneer u een eigen ontwerp of concept (verder) uitgewerkt wil zien of als u wenst dat Drukkerij Alfabet de volledige opmaak verzorgt voor een eigen exclusieve trouwkaart, kunnen wij aan uw wensen voldoen met steeds een snelle verwerking. Vooraleer we over te gaan tot drukken ziet u op voorhand een proefdruk van de trouwkaarten ter controle van tekst, kleuren en lay-out.

Stijlvolle fotografie of mooie tekeningen behoren ook tot de mogelijkheden. We kunnen u eveneens bijstaan voor een vlotte formulering van de teksten bij zowel de trouwkaart als de trouwuitnodigingen met zelfs de mogelijkheid van vertalingen.

Drukkerij Alfabet beschikt over een uitgebreide keuze aan voorgedrukte huwelijkskaarten in uiteenlopende stijlen en speciale afwerkingstechnieken (zoals blinddrukken en uitkappen met ingewikkelde vormen) waarbij we zelfs gepersonaliseerde adresetiketten voor uw enveloppen kunnen printen. Verder kan u bij ons terecht voor mooi karton met bijpassende enveloppen, met aangepaste uitnodigingen, menukaarten voor het huwelijksfeest en tafelkaartjes, boekjes voor de huwelijksviering of misboekjes, een gepersonaliseerd gastenboek, bedankingskaartjes, stickers, doosjes en zelfs bedrukte enveloppen…

Het goede nieuws voor u is dat we alles van uw trouwkaarten, van opmaak over drukken tot en met verzorgde afwerking, intern kunnen verwerken zonder dat we hulp van andere firma’s moeten inroepen. Wat natuurlijk de kwaliteit en leveringstermijn ten goede komt!

De medewerkers hier, die uiteraard over de nodige ervaring beschikken én zich regelmatig bijscholen, staan garant voor een vlotte verwerking van uw drukwerk plus de correcte afwerking ervan. We begeleiden u graag bij uw prijsoffertes, bij het aanleveren van uw files, de keuze van het papier en de afwerking van het drukwerk.
Alvast proficiat.
Vanwege het team van drukkerij Alfabet.
Sint-Denijslaan 317 in Gent

Kom gerust eens langs om zelf de mogelijkheden te ontdekken!
Waar trouwkaarten printen?
Bij drukkerij alfabet in Gent natuurlijk

We bevinden ons op 400 meter van het Sint-Pietersstation in Gent en onze drukkerij beschikt over een eigen parking met voldoende parkeerplaats voor u als bezoeker zodat U zeker mag oprijden.