vragen en antwoorden over trouwkaarten bestellen

Hoelang moet ik wachten op de trouwkaarten?

We streven naar een zeer snelle verwerking van uw kaarten vanaf dat we van de gegevens ervan ontvangen. Meestal bedraagt de levertingstermijn ongeveer één week. Soms, afhankelijk van de gekozen afwerking of extra druktechnieken en combinaties, kan dit langer duren maar dan overleggen we dit eerst met u zodat u dit op voorhand weet.

Is het mogelijk de kwaliteit eens te zien op voorhand?

Ja dat kan. U bent welkom om eens tot aan de drukkerij te komen (we ontmoeten onze klanten ook graag) om de verschillende kartonsoorten te zien en te voelen. Normaal ontvangt u per mail ook een digitale drukproef en op aanvraag, mits de kost van 6 euro kan dit ook op standaardkarton (7 euro op speciale kartonsoorten) .

De kaarten zijn gedrukt maar er staat nog een fout in. Wat nu?

Ook wij vinden dit heel jammer. Grondig overlezen blijft zeer belangrijk. Vooraleer te drukken ontvangt u eerst een drukproef en desnoods een volgende en eventueel nog één tot alles er op staat zoals u het wenst en pas na uw goedkeuring starten we met drukken. Als wij voor de opmaak zorgen zit er steeds een eerste digitale proefdruk gratis inbegrepen. Volgende proefdrukken blijven mogelijk met een meerkost, naargelang we nog op uw vraag aan de lay-out hebben te werken.

Kan ik bepalen hoe de trouwkaart er gedrukt uitziet?

Natuurlijk want we streven naar tevreden klanten. Als wij voor de opmaak zorgen kan u een formulier invullen waarbij u een aantal wensen aanduidt. Onze ontwerpers gaan daar mee aan de slag. Indien u zelf al weet hoe u de trouwkaarten wil bent u welkom om dit door te nemen met onze mensen en dan werken we dat uit.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of zelfs annuleren?

Ja dat kan. Maar afhankelijk van het reeds uitgevoerde werk komen er kosten bij.

Zal ik tevreden zijn met het eindresultaat?

Daar doen we het voor. Een goede voorbereiding blijft cruciaal. Veel helpt als u op voorhand voldoende informatie kan geven indien wij het ontwerp hebben uit te werken EN als u zelf goed overleest bij de proefdruk. Daarna zal u blij zijn met drukkerij Alfabet te hebben samengewerkt en wordt u ook een tevreden klant.

Kan ik achteraf betalen?

Neen. Betaling kan op voorhand of bij ontvangst van uw drukwerk. Om efficiënt te werken en ons 100% op uw trouwdrukwerk te concentreren willen we tijdverlies door onbetaalde facturen vermijden.

Volgende week trouwen we en wil morgen al de kaarten. Kan dit?

Dit is een moeilijke. Het kan als u tevreden bent met een standaarontwerp maar ook daar zitten mooie trouwkaarten tussen. Lees niet verder en kom direct zonder omwegen naar drukkerij alfabet.

Hoe zit het met de tekst want we weten niet hoe er aan te beginnen?

Met 20 jaar ervaring kunnen we u vlot bijstaan en creatief meehelpen voor de tekstformulering van uw trouwkaart.