DRUKKERIJ ALFABET

Betrouwbare partner

Wij zijn vooral fier op ons modern en uitgebreid machinepark met de nieuwste technologie, waardoor mooi drukwerk met uiteenlopende afwerkingstechnieken en drukwerkveredeling mogelijk zijn. Zelfs collega-drukkers doen hiervoor beroep op ons. Dit laat ons toe om ook de technisch ingewikkelde opdrachten intern te verzorgen zonder hulp van andere firma’s, wat de kwaliteit en vooral de leversnelheid bevordert.

En dit al meer dan 35 jaar lang.

De mensen

Onze medewerkers, die elk op zijn of haar domein over de nodige ervaring beschikken én zich regelmatig bijscholen, staan garant voor een vlotte verwerking van uw drukwerk met een mooie lay-out en correcte afwerking ervan. Zij zullen u begeleiden bij uw prijsoffertes, bij het aanleveren van uw files en de keuze van het papier om tot een geslaagd eindproduct te komen.

Drukwerk van alfa tot omega

Drukkerij Alfabet biedt een bijkomend voordeel: Indien nodig verzorgen wij de complete verwerking van uw drukwerk te beginnen bij een mooi ontwerp, verzorgd drukwerk en verfijnde afwerking zoals verzamelen, nieten, plooien, blinddrukken, uitkappen, rillen, plastificeren, boren, perforeren, hoekjes afronden tot zelfs de verzending van uw boeken en mailings of tijdschriften met het vervoer naar de post.

Kortom onze drukkerij realiseert van a tot z affiches, visitekaartjes, geniete brochures, flyers, plooifolders, enveloppen, boeken, briefpapier en facturen, geboortekaarten en trouwkaarten, menukaarten, drukwerk voor advocaten en artsen zoals medische voorschriftenboekjes, of afspraakkaartjes, dossiermappen, affiches, kalkjes, zelfklevers en dit op papier van 50 gr. tot 400 gram. Ook met een afwerking die een meerwaarde biedt.

WAAR KAN JE ONS VINDEN?

Onze drukkerij is gelegen achter het station Gent Sint-Pieters en is gemakkelijk bereikbaar. We beschikken over een ruime privé parking.  Rij dus gerust op met de wagen of met de fiets.