OVER ONS


Image
 • Betrouwbaar

  Wij zijn vooral fier op ons modern en uitgebreid machinepark met de nieuwste technologie, waardoor mooi drukwerk met uiteenlopende afwerkingstechnieken en drukwerkveredeling mogelijk zijn. Zelfs collegadrukkers doen hiervoor beroep op ons. Dit laat ons toe om ook de technisch ingewikkelde opdrachten intern te verzorgen zonder hulp van andere firma’s, wat de kwaliteit en vooral de leversnelheid bevordert.

  En dit al meer dan 33 jaar lang.

 • De mensen

  Onze medewerkers, die elk op zijn of haar domein over de nodige ervaring beschikken én zich regelmatig bijscholen, staan garant voor een vlotte verwerking van uw drukwerk met een mooie lay-out en correcte afwerking ervan. Zij begeleiden u graag bij uw prijsoffertes, bij het aanleveren van uw files en de keuze van het papier om tot een geslaagd eindproduct te komen.

 • Drukwerk van alfa tot omega

  Drukkerij Alfabet biedt een bijkomend voordeel:
  Indien nodig verzorgen wij de complete verwerking van uw drukwerk te beginnen bij een mooi ontwerp, verzorgd drukwerk en verfijnde afwerking zoals verzamelen, nieten, plooien, blinddrukken, uitkappen, rillen, plastificeren, boren, perforeren, hoekjes afronden tot zelfs de verzending van uw boeken en mailings of tijdschriften met het vervoer naar de post.
  Kortom onze drukkerij realiseert van a tot z affiches, visitekaarten, geniete brochures, flyers, plooifolders, enveloppen, boeken, briefpapier en facturen, geboortekaarten en trouwkaarten, menukaarten, drukwerk voor advocaten en artsen zoals medische voorschriftenboekjes, of afspraakkaartjes, dossiermappen, affiches, kalkjes, zelfklevers en dit op papier van 50 gr. tot 400 gram. Ook met een afwerking die een meerwaarde biedt.


Volg ons op Facebook voor meer updates!

We beschikken over eigen parking. Rij dus gerust op met de wagen of fiets.
Neem voor postkaarten printen ook een kijkje op www.mijnpostkaart.be