ALFABET BEELDBANK

Kies een tekening, foto of figuur om tot een mooier ontwerp te komen.

Voor gepersonaliseerd drukwerk is het belangrijk om de juiste afbeeldingen te kiezen. Afbeeldingen spelen namelijk een belangrijke rol in de uitstraling van jouw merk of product en kunnen de boodschap die je wilt overbrengen versterken. Bij het kiezen van de juiste afbeeldingen zijn er echter enkele belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden.

Ten eerste is het belangrijk om te kiezen voor afbeeldingen die vrij zijn van copyright of waarvoor je de juiste licentie hebt om ze te gebruiken. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor commercieel gebruik. Het onrechtmatig gebruiken van afbeeldingen kan namelijk leiden tot juridische problemen en negatieve gevolgen hebben voor de reputatie van jouw bedrijf.

Gelukkig zijn er veel websites die gratis of tegen betaling afbeeldingen aanbieden die vrij zijn van copyright of waarvoor je de juiste licentie kunt verkrijgen. Bij het gebruik van deze beeldbank kun je bijvoorbeeld eenvoudig in de zoekbalk het zoekwoord voor jouw afbeelding invoeren. Wanneer je op de gewenste afbeelding klikt, zie je de ‘Image ID‘, gevolgd door een code. Bijvoorbeeld: Image ID: 02D41632

Door deze code door te geven aan ons team, kun je deze afbeelding gebruiken voor jouw drukwerk.

Naast het kiezen van de juiste afbeeldingen, kunnen onze ontwerpers ook helpen bij het maken van een ontwerp dat past bij jouw merk of product. We staan altijd klaar om jou te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.