null
OVER DRUKKERIJ ALFABET
Betrouwbaar - Vakkundig - Zeer snel

Betrouwbare partner

Wij zijn vooral fier op ons modern en uitgebreid machinepark met de nieuwste technologie, waardoor mooi drukwerk met uiteenlopende afwerkingstechnieken en drukwerkveredeling mogelijk zijn. Zelfs collega-drukkers doen hiervoor beroep op ons. Dit laat ons toe om ook de technisch ingewikkelde opdrachten intern te verzorgen zonder hulp van andere firma’s, wat de kwaliteit en vooral de leversnelheid bevordert.

En dit al meer dan 35 jaar lang.

Onze vakmensen

Onze medewerkers, die elk op zijn of haar domein over de nodige ervaring beschikken én zich regelmatig bijscholen, staan garant voor een vlotte verwerking van uw drukwerk met een mooie lay-out en correcte afwerking ervan. Zij zullen u begeleiden bij uw prijsoffertes, bij het aanleveren van uw files en de keuze van het papier om tot een geslaagd eindproduct te komen.Wishlistr

Drukwerk van alfa tot omega

Drukkerij Alfabet biedt een bijkomend voordeel: Indien nodig verzorgen wij de complete verwerking van uw drukwerk te beginnen bij een mooi ontwerp, verzorgd drukwerk en verfijnde afwerking zoals verzamelen, nieten, plooien, blinddrukken, uitkappen, rillen, plastificeren, boren, perforeren, hoekjes afronden tot zelfs de verzending van uw boeken en mailings of tijdschriften met het vervoer naar de post.

Kortom onze drukkerij realiseert van a tot z affiches, visitekaartjes, geniete brochures, flyers, plooifolders, enveloppen, boeken, briefpapier en facturen, geboortekaarten en trouwkaarten, menukaarten, drukwerk voor advocaten en artsen zoals medische voorschriftenboekjes, of afspraakkaartjes, dossiermappen, affiches, kalkjes, zelfklevers en dit op papier van 50 gr. tot 400 gram. Ook met een afwerking die een meerwaarde biedt.

Recente drukmachines

Het machinepark bestaat uit verschillende drukmachines met telkens uitgebreide opties om op een correcte manier uw drukwerk te verzorgen. Telkens met heel recent materiaal, en de nieuwste technologie, zodat u kan genieten van verzorgd drukwerk met de correcte afwerking.

Verfijnde afwerking

We beschikken over een zeer uitgebreide afwerkingsafdeling voor de finishing touch zoals blinddrukken, lamineren, maken van doosjes, afwerken van geniete brochures en plooifolders, boeken (zelfs vanaf 1 stuk).

Uw partner in sneldruk

Wij staan zeer sterk in de snelle verwerking van jouw drukwerk. Wanneer moet het klaar zijn? Gisteren? Neem dan maar snel contact op met Drukkerij Alfabet!