null
Onze Grafische Ontwerpers
Heb je nood aan een mooie lay-out maar geen idee hoe je dit praktisch moet aanpakken? Onze grafische ontwerpers helpen jou er graag bij. Onze ontwerpers staan in direct contact met de productie en kunnen u van begin tot eind begeleiden met uw project.

Naast het verzorgen van drukwerk kunnen onze grafische ontwerpers ook jouw ideeën visualiseren en vertalen naar een mooi ontwerp. Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Onze grafische ontwerpers kunnen na een kort overleg al een aantal ontwerpen voorleggen. Tijdens het designproces blijft er steeds de mogelijkheid om elementen aan te passen naar uw wensen (zoals typografie, kleuren of compositie).
Ook ontvangt u eerst een proefdruk op jouw papier naar keuze!

Tip: breng een paar voorbeelden mee van ontwerpen die u aanspreken! Zo kan de stijl al snel gevisualiseerd worden.

Wat kost dit?
Heel simpel: voor ontwerpen rekenen we 50 euro per uur + 21% BTW.

Onze talentvolle ontwerpers staan graag klaar om uw ontwerp tot in de puntjes uit te werken. Een strak ontwerp of heel opvallend uit de hoek komen? Stijlvol, ludiek, kleurrijk of klassiek, we doen het allemaal. Ook voor een leuke tekening helpen we u graag verder.

Hoe pak ik dit praktisch aan?
Stuur ons een mailtje of bel ons gerust en wij helpen je graag verder!

Altijd gratis eerste file check

Bij elk bestand dat wij ontvangen, wordt er altijd een eerste manuele bestandscontrole uitgevoerd door onze grafische ontwerpers. Deze eerste controle is altijd gratis. Het is van belang dat jouw file voldoet aan de aanleverspecificaties, om tot een mooi resultaat te komen.