Kalenders 2024 laten drukken

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukkerij om uw gepersonaliseerde kalenders te laten ontwerpen en drukken? Zoek niet verder! Bij onze drukkerij kunnen we kalenders drukken in alle vormen en maten, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften.
Of u nu een kleine of oplage nodig heeft privé, voor uw club, bedrijf, of voor uw non-profit organisatie of school, wij staan voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring in het drukken van kalenders en werken enkel met hoogwaardige materialen en de nieuwste druktechnieken, zodat uw kalenders er altijd professioneel en verzorgd uitzien.
Daarnaast bieden we een ruime keuze aan formaten, papiersoorten en afwerkingen, zodat uw kalenders precies aansluiten bij uw wensen van muurkalender, hang- of bureaukalender, wij zorgen ervoor dat het resultaat volledig naar uw tevredenheid is.
Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw kalenders te laten drukken. Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen en drukken.
We bieden ook snelle levertijden en scherpe prijzen, dus vraag gerust een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij hebben bestaande templates die gepersonaliseerd kunnen worden maar evengoed kunt u zelf een drukklare file aanleveren. Heb je geen idee waar te beginnen met een ontwerp? Contacteer ons zeker, ons ontwerpteam kan u verder op weg zetten!

Kalender strook 13×43,2cm

– Gerilde kaart uit te hangen als kalender
– Gedrukt met logo en adresgegevens
– Voorzien van 1 boorgaatje van 4,5mm
– Karton: Wit Velijn 300 gr.
– Enkelzijdig bedrukt in kleur
– Formaat gevouwen 13×10,9 cm
– Geschikt voor genormaliseerde zending postThere is the remedy for impotence

Wire-O kalender met ophanghaakje

Bureelkalender

Wire-O met boorgat