Gelegenheidsdrukwerk

Communiekaarten en lentefeest uitnodigingen

De communies en lentefeesten zijn speciale momenten voor kinderen en ouders. Het is een viering van een mijlpaal in het leven van jouw kind. Een mooie herinnering aan deze dag is dan ook belangrijk: communiekaartjes en lentefeestuitnodigingen. Het maken van een gepersonaliseerd kaartje kan een leuke en waardevolle herinnering zijn. In dit artikel lees je een aantal zaken over het voorbereiden van je drukwerk voor de communies of lentefeest.

Een mooi kaartje als herinnering aan een speciaal moment

Een gepersonaliseerd kaartje met een foto is een mooie manier om dit speciale moment vast te leggen. Het is een blijvende herinnering aan deze mijlpaal in het leven van jouw kind. Bij de keuze van het kaartje is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de viering en de persoonlijkheid van jouw kind. Dit kan variëren van een klassieke stijl tot een modern ontwerp.

Drukkerij Alfabet helpt je graag met het maken van mooie communiekaartjes en lentefeestuitnodigingen

Wij kunnen je helpen bij het maken van een mooi kaartje voor de communies of lentefeest. Onze ervaren ontwerpers staan voor je klaar om een gepersonaliseerd kaartje te maken dat perfect past bij de stijl van de viering en de persoonlijkheid van jouw kind. Neem contact met ons op tijdig voor de realisatie van jouw communiekaartje of lentefeest uitnodigingen. Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het maken van het kaartje, zodat je voldoende tijd hebt om het ontwerp te laten maken, te drukken en te versturen.

Menukaarten voor jouw communiefeest of lentefeest

Naast het maken van gepersonaliseerde communiekaartjes of lentefeest uitnodigingen kunnen we bij onze drukkerij ook helpen met het ontwerpen en drukken van menukaarten voor het feest. Zo zorg je ervoor dat alle gasten op de hoogte zijn van wat er geserveerd wordt en creëer je een mooie en stijlvolle sfeer. We hebben een breed scala aan opties voor papier, lettertypen en afbeeldingen, waardoor we menukaarten kunnen maken die perfect passen bij de stijl van de viering en het thema van het feest. Onze ontwerpers kunnen je adviseren over de juiste keuzes voor de menukaart en zorgen voor een mooie afwerking. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze menukaarten en andere drukwerkopties voor communies en andere feesten.

Ook eenvoudig online te bestellen op onze webshop

Je kunt je communiekaartje ook eenvoudig online bestellen op onze webshop onder de categorie enkele kaarten. Hier kun je kiezen uit verschillende luxe papiersoorten en afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mat of glanzend oppervlak of afgeronde hoeken. Ook bijpassende enveloppen zijn verkrijgbaar bij ons. Zo kun je een compleet pakket bestellen voor de eerste communie of lentefeest.

✓ Succesvol toegevoegd! Oops!

close

Select options

close